تحولات منطقه

۲۵ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۳
کد مطلب: ۱۱۵۶۸۳۷

وزارت صنعت، معدن و تجارت با ارسال نامه‌ای به گمرک جمهوری اسلامی ایران، از رفع ممنوعیت صادرات سوسیس و محصولات مشابه خبر داد و خواستار ابلاغ این تصمیم به تمامی گمرکات اجرایی کشور شد تا صادرات این محصولات با کد تعرفه ۱۶۰۱۰۰۰۰ از سر گرفته شود.

ممنوعیت صادرات سوسیس برداشته شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، وزارت صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای به دفتر صادرات گمرک جمهوری اسلامی ایران،رفع ممنوعیت صادرات سوسیس و محصولات مشابه را اعلام کرد.در این نامه که خطاب به مدیرکل دفتر صادرات گمرک نوشته شده، با اشاره به نامه پیشین درباره فهرست ممنوعیت‌های صادراتی فصول ۱ تا ۲۴ کتاب مقررات صادرات و واردات، اعلام شده است که تصویر نامه معاونت صنایع عمومی وزارت صمت به همراه درخواست انجمن صنفی کارفرمایی صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران ارسال می‌شود.

بر اساس این مکاتبه، رفع ممنوعیت صادرات کالای «سوسیس و محصولات مشابه از گوشت و احشاء» با کد تعرفه ۱۶۰۱۰۰۰۰ اعلام شده است.

در پایان این نامه از گمرک خواسته شده است مراتب را ثبت و به گمرکات اجرایی کشور ابلاغ کند.

ممنوعیت صادرات سوسیس برداشته شد

ممنوعیت صادرات سوسیس برداشته شد

به‌گزارش قدس، ۱۲ اسفند ماه سال گذشته اعلام شد که با اجرای تصمیم دولت مبنی بر اولویت تامین کالاهای اساسی، حساس و ضروری مورد نیاز مردم به دلیل شرایط کنونی کشور، صادرات تمام محصولات غذایی و کشاورزی تا اطلاع ثانوی ممنوع شد.

براین اساس کنفدراسیون صادرات ایران اعلام کرده بود که صادرات تمام محصولات غذایی و کشاورزی دارای کدتعرفه‌های ۱ الی ۲۴ تا اطلاع ثانوی ممنوع و مراتب جهت اجرا از امروز به گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha